Webinarium - Technologia separacji w browarze - 24 września 2019
Wirówka to doskonałe urządzenie, które może pomóc zwiększyć zyski z każdej warki, a jednocześnie poprawić jakość piwa.
Podczas bezpłatnej prezentacji on-line nasi eksperci: Joakim Gustafsson i Fernando Jimenez przedstawią technologię separacji oraz jej zastosowanie w browarach. Dowiesz się, dlaczego coraz więcej piwowarów interesuje się wirówkami do piwa, a także:
- Jakie są zalety klarowania piwa
- W jaki sposób separacja pozwala zwiększyć wydajność, poprawić jakość piwa i rentowność
- Kiedy i jak powinieneś używać wirówki w browarze
- Jak wybrać odpowiednią wirówkę dla swojego browaru
Po wypełnieniu formularza rejestracyjnego otrzymasz wiadomość e-mail ze szczegółami logowania i instrukcją dostępu do webinarium. Aby wziąć udział w webinarium, musisz mieć zainstalowaną aplikację Adobe Connect Desktop. Możesz pobrać aplikację tutaj:http://www.adobe.com/go/Connectsetup
http://www.adobe.com/go/Connectsetup
Zaleca się uczestnictwo w seminarium wykorzystując szybkie łącze internetowe. Jakość może ulec pogorszeniu, jeśli korzystasz z aplikacji na telefon komórkowy w sieci komórkowej lub Wi-Fi.
Seminarium będzie prowadzone po angielsku.
Z przyjemnością powitamy Ciebie w gronie naszych uczestników!
Wybierz godzinę i zarejestruj się
Nasi prelegenci
Joakim Gustafsson
Joakim Gustafsson is the global sales manager for high speed separators within craft breweries at Alfa Laval with a brewing diploma as well as 5 years of experience in the brewing industry besides being a home brewer for over 10 years.
Fernando Jimenez
Fernando Jimenez holds a degree in Mechanical Engineering and works as the Global Business Manager for brewery and beverages segment at Alfa Laval. Based in the United States, he is supporting centrifuge applications within the fast-growing craft brewing industry worldwide.